středa 19. října 2016

Slovenský tenisový skokan roku 2015 Martin Blaško na dalším turnaji kategorie Futures V Jablonci nad Nisou, a začal úspěšně

Slovenský tenisový skokan roku 2015 Martin Blaško zůstal po minulém týdnu v Jablonci nad Nisou, kde se tento týden zúčastňuje turnaje: Czech Republic F8 Futures, Jablonec (s dotací $10,000 dolarů.) Do turnaje vstoupil velmi úspěšně. Opět jsme Martina vyzpovídali.



- V prvním kole tenisového turnaje kategorie futures V Jablonci nad Nisou jste celkem hravě porazil rumunského hráče Mariuse Frosu 6:2 a 6:1, jak hodnotíte svůj výkon a co rozhodlo o tom, že jste měl zápas pevně v rukou?

- S mojí hrou jsem byl dnes spokojený. Protihráč vzdoroval pouze první čtyři gemy, potom měl zřejmě nějaké problémy s ramenem. Myslím, že ho to trápilo hlavně na servisu, protože ho neměl nijak razantní. Ve výměnách ze zadu si myslím, že jsem byl lepší a snažil jsem se postupně připravovat vítězné míčky. Dnes mě také podržel servis.


- Měl jste několik dní možnost potrénovat před turnaj na jabloneckém tvrdém povrchu, je to alespoň menší výhoda do turnaje?

- Určitě je to výhoda, přeci jen se jedná o specifický povrch. Mnoho hráčů tady po minulotýdenním
turnaji zůstalo a snažili se trénovat a připravovat se. Neboť není tolik možností se zrovna na tento povrch připravit.

- Jak trávíte odpoledne po odehraném zápase?

- Jsem na svém pokoji s mým spolubydlícím Dominikem Kellovským, také tenistou z České republiky. Povídáme si spolu, rozebíráme naše hry, techniku, údery a výsledky. Když je čas tak posloucháme hudbu. Po večeři jsme v kontaktu elektronicky s našimi blízkými a kamarády, před spaním není špatné shlédnout nějaký kvalitní film.

- Hrajete na turnaji také čtyřhru?urnaji také čtyřhru?


- Čtyřhru na tomto turnaji nehraju, rozhodl jsem se tak proto, protože začíná až zítra večer a když bych náhodou prohrál, tak se budu připravovat na další turnaj v ČR a to v Opavě. Tam je to zase na úplně jiném povrchu, je to vlastně strašně pomalý koberec s granulemi, takže budu se muset připravit a zvyknout si na tento povrch. Ale samozřejmě, že bych se chtěl herně zůstat tady na turnaji v Jablonci nad Nisou co nejdéle.


Žádné komentáře:

Okomentovat