pátek 14. října 2016

Slovenský tenista Martin Blaško ukončil svou cestu turnajem Futures v Jablonci nad Nisou

Slovenský tenista Martin Blaško ukončil svou pouť na turnaji Czech Republic F7 Futures v Jablonci nad Nisou ve čtvrtek 13. října a tak jsme ho vyzpovídali jak svou účast na tomto turnaji hodnotí.



- Jak hodnotíte svůj sice prohraný,ale nicméně velmi vyrovnaný zápas s nasazeným hráčem č. 4 Tomášem Papíkem z České republiky Pořadatelé turnaje nám sdělili, že jste podal skvělý výkon?

- (Zápas skončil 7:6, 7:6 pro Tomáše Papíka).
Zápas měl velmi vysokou kvalitu. Klidně to mohlo skončit i opačně. Zápas byl hlavně o kvalitním servisu, na nějaké větší výměny nebylo možné pomýšlet při rychlosti povrchu kurtu.


- Co nám řeknete ke čtyřhře?

- (Martin Blaško hráli společně s Dominikem Kellovským z ČR proti dvojici Niels Lootsma z Nizozemí a Christoph Negritu z Německa, v zápase zvítězila dvojice Lootsma + Negritu a to 7:5, 3:6 a 10:7)
Čtyřhru jsme také dost smolně prohráli. V prvním setě byla celkem čtyřikrát v gamech na naší straně výhoda. Ve druhém setě jsme měli na protihráče break a už jsme si potom do konce setu drželi a podání a co se týče supertiebreaku, tak to je vlastně taková loterie, bohužel v jeho polovině nám soupeři odskočili a my už jsme je nedokázali dohnat.


- Kam povedou dále vaše tenisové kroky?

- Další turnaj mě opět čeká v Jablonci nad Nisou, je tady specifický tvrdý povrch, jsem rád, že v na turnaji budu již od pondělí a že si budu moci na hlavní soutěž od středy pořádně zatrénovat.

Dlužno dodat informaci, že turnaj v Jablonci nad Nisou se bude konat turnaj v klubu CLTK JABLONEC NAD NISOU a to pod názvem Czech Republic F8 Futures a to ve dnech 17.10. - 23.10. a to s finanční dotací 10,000 USD.



Žádné komentáře:

Okomentovat